Over Petra Music

PetraAls klein kind was ik altijd bezig met muziek. Vanaf mijn zesde ben ik begonnen met gitaar spelen, daarna volgden al snel verschillende andere instrumenten o.a. dwarsfluit, panfluit, piano en orgel.

Muziek is voor mij de sleutel naar mijn hart. Muziek doet iets met mensen. Daarom vind ik het ontzettend leuk om muzieklessen te geven. Ik doe dit al bijna acht jaar met heel veel plezier.

In 2014 heb ik mijn eigen bedrijf ‘Petra Music’ opgericht. Ik geef muzieklessen en doe muzikale opdrachten voor bijvoorbeeld een jubileumfeest of een speciale gelegenheid. Verder ben ik actief betrokken bij het kinderkoor ‘Daniël’ uit Oosterwolde.

De muzieklessen geef ik bij mij aan huis. Iedere leerling krijgt individueel les, omdat iedere leerling uniek is. Hierdoor worden de lessen persoonlijk en heeft iedere leerling ook de tijd om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen. Naast de lesmethode is er ook de mogelijkheid om samen met de leerling te kijken naar wat hem/haar leuk lijkt om te leren. Hierdoor houdt de leerling vooral plezier in de muzieklessen zonder dat het leerproces vertraagd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *